Gratis Verzending voor Nederland & België! 🚚

Wat is kras tekening?

Het principe van kras painting is zo eenvoudig, dat het verbazingwekkend is dat dit type kunst pas recentelijk snel aan populariteit begon te winnen.

Het enige dat u hoeft te doen is de zilveren coating van het vinylvel te 'krassen', waarop een gedetailleerde tekening van de metropool of ander prachtig tafereel wordt aangebracht.

De kunstenaar kiest zelf de volgorde van het proces - van boven naar beneden, of andersom.

wat is kras painting

 Verpakkingsinhoud:

 - Duurzaam kladblad met een afbeelding van de stad;

 - Een speciale pen-pen voor het "krassen" of "wissen" van de coating;

 - Een schoon kladblad voor de mogelijkheid om uw eigen tekening te maken in deze ongebruikelijke techniek.

De geboorte van een meesterwerk gemaakt met een speciale pen is een magische daad. Je lijkt de stad met licht te vullen, maar de kleurkeuze is voor deze techniek niet toevallig. De zwarte diepe kleur symboliseert het fluweel van de nacht, de rusttijd en de gouden glans wordt geassocieerd met felle verlichting. Daarom is het beeld van nachtelijke stadslandschappen een van de meest relevante onderwerpen.

Wat is kras tekening

 

Een coating van een tekening krassen is heel eenvoudig. Een kind kan dit ook aan, alleen de complexiteit van de painting vereist wel doorzettingsvermogen. Stel je voor dat je de een kraslot open krast, ditzelfde gevoel zul je hebben bij kras paintings, het principe en de samenstelling van de coating lijken erg op elkaar.

Houd er rekening mee dat deze sets nieuw zijn en je ze niet vaak in de uitverkoop of afgewerkt werk in het interieur tegenkomt. We geven u graag de kans om als eerste een ontwerp in uw huis of kantoor op te hangen. Het is een uniek meesterwerk - een prachtig stadslandschap.